Dezvoltare de Site-uri

Site pentru afaceri

Crearea site-urilor pentru afaceri se bucură de o cerere mare în condițiile actuale de piață. Ceea ce presupune stabilirea legăturii cu clienții prin intermediul canalelor digitale. Mai devreme sau mai târziu fiecare om de afaceri va ajunge la concluzia că prezența pe internet, prin intermediul unui site, este absolut necesară în promovarea imaginii afacerii sale.

Landing page

Crearea de pagini web individuale, gândite strategic, pentru a stimula procesul de conversie a lead-urilor din campaniile de marketing online. Această pagină se creează cu scopul de a colecta informații de contact despre potențialii clienți. Deținătorul unei landing page va primi toate datele necesare, prezentând pe pagină o propunere comercială atractivă și plasând pe aceasta formulare de feedback cu un nivel ridicat de vânzare, elaborate de experții noștri.

Site Magazin Online

Magazin online la cheie construit să vândă sau bazat pe cele mai performante platforme de e-commerce de pe piață. Cu ajutorul magazinelor on-line, vânzarea produselor și serviciilor în mediul virtual devine mai confortabilă, nu doar prin viteza mare de operare a vânzărilor, ci și prin economisirea timpului și a banilor.

Site personal

Site-ul personal este o modalitate unică de a publica informații despre Dvs., interesele pe care le aveți, cât și despre serviciile pe care le propuneți clienților Dvs. în mediul virtual. Crearea site-urilor personale este avantajoasă freelancer-ilor, persoanelor publice, devenind o sursă autentică de informații pentru cei ce îi urmăresc.

Site de prezentare

Site-ul de prezentare este o formă mai compactă a unui site business. Acesta conține doar câteva pagini, în care sunt afișate informațiile de contact de bază. Crearea site-ului de prezentare este necesară în primele etape ale afacerii, atunci când nu dețineți suficientă informație pentru crearea unui site în format extins.