CREĂM. PROMOVĂM. DEZVOLTĂM.

SITE WEB. LANDING PAGE. MAGAZIN ONLINE.

Serviciile noastre

Partenerii noștri beneficiază de servicii de IT și marketing complexe, oferite de către o echipă de experți, oferindu-le garanțiile și predictibilitatea de care orice antreprenor are nevoie.

Dezvoltare de Site-uri

Zazitex oferă servicii creare site și dezvoltare web, care răspund nevoii oricărei afaceri de adaptare la tehnologia actuală și la mijloacele moderne de comunicare digitală, de a obține vizibilitate și notorietate, conversii și performanță în mediul online.

Citește mai mult

Design Publicitar

Comunică vizual și atrage atenția publicului.
Zazitex combină tactici de marketing cu partea creativă a designului grafic, pentru a crea o comunicare cu impact vizual solid. Creăm și machetăm designul grafic pentru materiale publicitare, capabile să reflecte într-un mod profesional activitatea afacerii tale.

Citește mai mult

Branding și Identitate Vizuală

O identitate de brand puternică și coerentă te va ajuta să-ți promovezi mai ușor produsele & serviciile și să primești răspunsul dorit de la audiența ta. De la concept, la realizarea identității vizuale sau a materialelor grafice de suport, te poți baza pe echipa noastră de specialiști.

Citește mai mult

Dezvoltare Web & Grafică

Zazitex îți oferă servicii de web development complexe și personalizate. Indiferent dacă ai o pagină web sau o aplicație performantă, dacă vrei să creezi de la zero
sau să-i îmbunătățești performanța, identificăm soluția potrivită pentru afacerea ta. Începând de la arhitectura web, limbajele de programare de top și încheind cu
testarea și lansarea propriu-zisă.

Citește mai mult

Outsourcing

Zazitex vă oferă servicii de outsourcing premium, care pot contribui la reducerea cheltuielilor afacerii tale prin sporirea eficienței departamentului IT, furnizarea de soluții optime și aplicarea abilităților noastre în folosul tău.

Citește mai mult

Promovare SMM

Promovarea pe rețelele de socializare cuprinde un set de măsuri, întreprinse cu scopul de a crește notorietatea companiei, brandului, a produselor pe rețelele de socializare.

Citește mai mult

Dezvoltare și Implementare soluții CRM

CRM sau Customer Relationship Management este o metodă strategică de gestionare a relațiilor cu clienții. Sistemele CRM integrează tehnologii, procese și strategii de afaceri pentru a consolida și îmbunătăți interacțiunile cu clienții, crescând eficiența și satisfacția acestora.

Citește mai mult

Pentru ofertă nu ezita să ne contactezi

Contactează-ne